sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Herra Sanoma, myy minulle sunnuntai-tabloid!

Suomen suurimman ja kauneimman Printtimedian - Helsingin Sanomat ja Sanoma Oyj - uudistuksia näyttäisi oleellisimmin olleen satunnaisen matkailijan silmiin viime vuosina uudet tilauspaketoinnit sekä ilmaisjakelujen muodossa missio "Sanoma joka kotiin"?

Mitä uudistuksia sinä kaipaisit heiltä, printtimediaan tai Hesariin?

Tällä kertaa iltalehmä ei kritisoi suurta ja mahtavaa, vaan esittää rakentavan ehdotuksen tarjonnan monipuolistamiseksi. Miksi? Siksi, että sunnuntaina olisi niin hienoa selata junassa, rannalla, lentokoneessa tai muussa tuulen taikka tilanahtauden armoilla Hesaria?

Toiveeni siis olisi saada Hesarista asiajournalismia, hyvänmakuista viihdettä, kulttuuria ja uutisia sisältävä, helposti selattava monoliittinen - ei istuinseuraa terrorisoivia tai tuuleen pakenevia lakanoita sisältävä - sunnuntaijulkaisu. Yhtä laadukas kuin maan mainio Kuukautisliite, yhtä helppo ja raikas kuin NYT-liite, yhtä tuore kuin normaali sunnuntai-Hesari - Paperinkeräys Oy:n unelma.

Mainoksista voisi vähän tinkiä..

Jos tuollaisen saisin, palaisin HS:n lukijaksi.
Voi olla mahdoton ja turha asia haluttavaksi, haasteina ainakin sen suhde normi-Hesariin, NYT-liitteeseen ja vkl-Ilta-Sanomiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti